Juriul Concursului de Eleganta Sinaia 2015

Juriul international al Consursului de eleganta Sinaia 2015 este format din dl. Vittorio Saliani (I/RO) - Presedintele Juriului, dl. Warvasovszky Janos (H), dl. Dan Vardie (RO), dl. Andras Noszvai (H) si dl. Adrian Dragan (RO),

Vittorio Saliani (Italia), a participat timp de mai bine de trei decenii la numeroase evenimente organizate atat in Italia cat si in alte state europene. Initial posesor de Morgan, dl Saliani si-a largit colectia de vehicule istorice de care s-a vazut nevoit sa se desparta in urma cu cativa ani din motive medicale (proleme la coloana). S-a casatorit cu o romanca alaturi de care a deschis o superba pensiune in localitatea Islaz. Participantii la Turul Romaniei i-au fost oaspeti moment in care s-a nascut o amicitie reciproca.

Warvasovszky Janos (Ungaria), inginer de transporturi, economist absolvent al ESG Paris, doctorand in economie. In prezent este este director economic la "Magyar Veteranautos es Motoros Szovetseg" (MAVAMSZ) - ANF Ungaria. In cadrul firmei sale, Art-Index Kft. are un atelier de restaurari "Classic Automobile Warvasovszky & Co" unde este administrator. Atelierul este specializat pe marcile engleze, Rolls-Royce si Jaguar si nu numai.

Dan Vardie (Romania), jurnalist auto, presedintele Automedia, redactor sef al revistei Auto Pro. A fondat si condus numeroase publicatii de succes precum Auto Pro, Autoshow, Quttroruote (versiunea in limba romana), 4x4 Magazin, Caesar, etc. Membru al juriului international care decerneaza titlul "Car of the year", AUTOBEST, APIA, membru fondator APAR (Asociatia Presei Auto din Romania). Un "suporter" permanent al miscarii vehiculelor istorice si al R.C.R. careia i-a acordat incredere si sprijin inca din primii ani de activitate.

Noszvai Andras (Ungaria) este organizatorul principal al urmatoarelor evenimente dedicate vehiculelor de epoca: "Hungaria Classic" - raliu de regularitate, "Oldtimer Expo" - expozitie interactiva de prezentare si expunere a tot ceea ce inseamna piata de clasice in Ungaria (la care R.C.R. a participat in 2012), " Oldtimer Sokadalom" - eveniment de primavara, care da startul tuturor activitatilor si este dechizatorul de sezon de clasice, "Velodrom Millenaris" - un eveniment aparte prin locatie, o veche pista de ciclism parabolica, unde se imbina stilul de vestimentatie si masinile sau motocicletele de epoca. Este cofondatorul campionatului national de raliuri de regularitate din Ungaria, numit "Oldtimer Szuperkupa", idee pornita in 2002 si care include anual 5-6 evenimente.

Adrian Dragan (Romania), jurnalist auto, pilot de raliuri (debut in 1996). Participant in campionatul National de Raliuri unde este secondat de Valentin Bradateanu , membru R.C.R. Din 2015 Editor sef al publicatiei Motor Clasic Magazin.

««

© 2001-2017 Retromobil Club Romania