2009

   
 

  

Sesiune de atestari pentru vehicule istorice

 

Retromobil Club Romania organizeaza sambata 14 Februarie la orele 10:00 , o sesiune se atestari pentru vehicule istorice atat din Bucuresti cat si din tara . Atestarile se vor acorda in baza „Procedurii de acordare a atestatului de vehicul istoric in conformitate cu normele FIVA" publicata pe site-ul Retromobil Club Romania .

Aspirantii la obtinerea atestatului de vehicul istoric au urmatoarele obligatii :

-Sa aduca la sesiunea de atestare vehiculul in stare perfecta de functionare , curat (exterior ,interior, motor) .

-Sa aduca copii dupa CIV , Certificat inmatriculare , CI posesor si eventuale inscrisuri in copie referitoare la istoricul autoturismului.

Criteriile de atestare sunt evidentiate in „Procedura de acordare a atestatului de vehicul istoric in conformitate cu normele FIVA" publicata pe site-ul Retromobil Club Romania . Pentru operativitate aspirantii sunt rugati sa descarce si sa completeze CHECKLIST-ul pentru atestarea vehiculelor istorice aflat pe site-ul RCR.

Comisia de atestare va face recomandari aspirantilor cu privire la aspectul vehiculului, la starea de originalitate si la metodele de restaurare necesar a fi urmate .

Rezultatul cu privire la atestarea vehiculului se va transmite ulterior aspirantilor in urma deciziei comisiei de atestare .

Sedinta de atestare va avea loc in zona intrarii in Strandul Tineretului (Str. Premio Neviolo –sector 1) .

Pentru detalii puteti lua legatura cu :
-Vicepresedinte RCR ..... D-l Cristian STOIAN .................0722209166
-Presedinte Comisie Tehnica RCR ...D-l Horia POPESCU....0722293213


Va asteptam .

 


 

   
   
 
 
© 2001-2009 Retromobil Club Romania