Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

CONCURSUL DE ELEGANTA SINAIA 2019

Editia  a IX-a a Concursului de eleganta Sinaia, eveniment FIVA A, se va  desfasura sambata, 29 iunie 2019, sub Inaltul Patronaj al ASR Principele  Radu al Romaniei.

Automobilele  istorice participante vor putea fi admirate pe domeniul regal Peles  sambata 29 iunie in intervalul 10.00-16.00. In intervalul 12.00-13.30  este programata parada din fata Castelului Peles. La ora 17.00 va incepe  parada pe strazile orasului Sinaia, festivitatea de premiere fiind  programata incepand cu ora 18.00 in fata Cazinoului Sinaia. De la ora  21.00 este programat Balul Retromobil (Cazino Sinaia)
 
Cele  opt categorii din concurs pentru care s-au primit inscrieri sunt:  Antebelic Cabriolet; Antebelic Sedan; Postebelic Cabriolet; Postbelic  Coupe; Postbelic Sedan; Legende de Mic Litraj; Automobile de Competiție;  Fabricat in Romania.


Participantii  trebuie sa soseasca la Sinaia pe domeniul Regal Peles, vineri, 28 iunie  2018, in interbalul 13.00-16.00 urmand sa isi parcheze masinile pe  pozitiile de concurs sub indrumarea organizatorilor
 
Cei care doresc rezervare pentru cazare sunt rugati sa trimita un email  separat cu subiectul CAZARE (Hotel New Montana ****  58EUR/noapte camera  single; 68EUR/noapte camera dubla - preturile includ mic dejun si  parcare gratuita). Plata cazarii se va efectua l areceptia hotelului.


Harta  pentru accesul auto pe Domeniul Regal Peles va fi transmisa  participantilor pe email. Platformele trebuie parcate (fara exceptie) in  parcarea din spatele cazinoului.  Atasat gasiti regulamentru  concursului. Pe data de 15 iunie vor fi publicate pe site-ul  evenimentului http://www.concursuldeeleganta.ro componenta juriului si lista de participanti, prezentarea automobilelor  urmand a fi facuta zilnic pe paginile de facebook ale RCR.   Participantii sunt rugati sa citeasca cu atentie regulamentul , sa  transmita documentele pentru Cartea de Identitate FIVA si sa achite taxa  de emitere (445 lei) si taxa de jurizare (300 lei).  
EXPO CES 2019

Ca  in fiecare an la Sinaia, in paralel cu concursul, vom organiza o  expozitie cu vehicule istorice. Accesul se va face sambata, 29 iunie,  pana la ora 9.30 pe baza unui sticker care va putea fi ridicat in  aceeasi zi in intervalul 8.30-9.00 din holul hotelului New Montana in  baza listei de inscrieri (secretariat@retromobil.ro,  inscrieri pana pe 9 iunie sau pana la completarea locurilor, va rugam  sa comunicati marca/model/an/proprietar/telefon/email - la subiect va  rugam sa metionati EXPO CES). Pe toata durata concursului , dupa ora  9.30, circulatia publica va fi oprita pe Domeniul Regal Peles asa incat  intarziatii sau cei fara inscriere nu vor putea intra. Multumim de  intelegere. 

  

 


  • Start eveniment 29.06.2019 15:20
  • Sfarsit eveniment 29.06.2019 15:20
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS