Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

CASTING Nemtoaicele Orasului - 8 octombrie 2022

Masinile Bucurestilor, ediția a 8 a - Nemțoaicele Orașului

8 Octombrie 2022, București

Parte a programului de evenimente al Filialei București a Retromobil Club Romania, expoziția-eveniment își propune să aducă în fața publicului o selecție de automobile reprezentative pentru Germania, într-un eveniment care se dorește să fie o celebrare a contribuției Germaniei la dezvoltarea fenomenului automobilistic mondial.

În completarea selecției de exponate pentru eveniment, îi invităm pe colegii care sunt dornici să participe ca expozanți la eveniment în ziua de 8 octombrie 2022, orele 10.00-16.00 să se înscrie cu orice model de automobil sau motocicletă sau motoretă care să corespundă tematicii expoziției.

Sunt încurajate să participe autovehiculele/motocicletele atestate istoric produse în Germania de Vest și de Est, până la limita celor 30 de ani.

Comunicarea disponibilității de a participa la această acțiune se va realiza postarea/inscrierea pe pagina www.retromobil.ro, sectiunea EVENIMENTE, dupa logarea/inregistrarea corespunzatoare pe sit până la data de 27 septembrie 2022 menționând modelul cu care doriți să participați și atașând o fotografie a acestuia.

Selecția finală a exponatelor de către organizator va avea loc în data de 28 septembrie 2022 în limita celor 15 locuri puse la dispoziție în cadrul parteneriatului cu ARCUB- “Strazi deschise“, în ordinea de inscriere, în concordanță cu tematica și cu starea exemplarelor colegilor care doresc să participe

Vă multumim!

Radu M. Georgescu

Viorel Balmez

Șerban Mihail Cornaciu

  • Locatie Bucuresti
  • Marci admise ADLER Audi Auto Union BMW Borgward Daimler DKW EMW Ford Mercedes-Benz NSU Opel Porsche Trabant Volkswagen Wartburg
  • Cost echipaj standard (1 masina + 2 persoane) 0 RON
  • Start eveniment 08.10.2022 10:00
  • Sfarsit eveniment 08.10.2022 16:00
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS