Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

Retro Parada Toamnei Bucuresti - 2019

Dragi colegi !


Va invitam la Retro Parada Toamnei, eveniment care incheie sezonul RCR pentru anul 2019.


Va puteti inscrie de astazi si pana vineri 11 octombrie 2019, ora 21.00, pe situl www.retromobil.ro, sectiunea Evenimente, dupa ce va inregistrati/logati in prealabil pe sit cu contul dumneavoastra de membru RCR.


In Bucuresti acest eveniment va avea loc sambata 12 octombrie 2019 in Parcul Lumea Copiilor, zona rotondei, in care in mod traditional Clubul nostru a derulat activitatile de acest gen. Dupa o pauza de un sezon, datorita lucrarilor de reabilitate a zonei, in urma solicitarii adresate de catre Club, disponibilitatea locatiei urmeaza a fi confirmata oficial de catre primaria sectorului 4 in cursul saptamanii viitoare, orice modificare urmand a fi adusa la cunostinta membrilor in timp util.


Participarea este deschisa exclusiv membrilor Retromobil Club Romania care pot veni cu vehicule atestate, aflate in stare tehnica si estetica adecvata! Nu se admit vehicule cu scurgeri de ulei, lichid de transmisie, antigel etc.


Va asteptam prin urmare sambata 12 octombrie 2019 incepand cu ora 9.30 in rotonda din Parcul Lumea Copiilor!


Intrarea se va face exclusiv din Str. Pridvorului.


ATENTIE! ATENTIE! ATENTIE!


Intrucat locatia a fost reabilitata in cursul anului 2018-2019, fiind amplasata inclusiv o pista elastica de atletism/alergare, solicitarea primariei este ca accesul sa fie permis doar vehiculelor care nu au scurgeri de ulei, lichid de transmisie, antigel etc. In situatia in care totusi exista si astfel de situatii, fiecare participant va avea la el tavita/folie/carton care sa poata retine orice scurgere de fluide (ulei de motor, ulei de transmisie, antigel etc.) si pe care sa o amplaseze sub vehicul. Poluarea zonei si deteriorarea amenajarilor va a avea drept consecinta sanctionarea clubului si imposibilitatea de a desfasura pe viitor in aceasta locatie urmatoarele Retroparade.


La ora 12.30 se incheie Retroparada, cei care vor dori sa se bucure de vremea frumoasa a acestui ultim eveniment sunt invitati la o plimbare in imprejurimile Bucurestiului. Destinatia va fi comunicata de asemenea in timp util.


Va rugam sa verificati existenta politei de asigurare a vehiculului, a ITP-ului si a rovinietei (acolo unde nu s-a obtinut scutire de la CNAIR).


De asemenea va rugam sa anuntati si alti colegi si sa-i sprijiniti pentru inscriere pe cei care intampina dificultati cu inregistrarea on-line!


Dupa Retroparada suntem asteaptati in ambianta consacrata de la Laguna Verde!


https://www.lagunaverde.ro/


Rugam pe toti colegii care participa la Retroparada sa isi exprime colegilor care asigura evidenta prezentelor, optiunea cu privire la deplasarea la Laguna Verde in momentul in care indeplinesc formalitatile de acces in parc!


Va multumim.


Retromobil Club Romania - Fililala Bucuresti


Radu M. Georgescu - Presedinte.

  • Start eveniment 12.10.2019 09:30
  • Sfarsit eveniment 12.10.2019 12:30
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS