Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

Retroparada Toamnei 2021

Dragi colegi!

Calendarul nostru de evenimente parcurge al doilea an de constrângeri impuse de starea excepțională datorată pandemiei COVID-19.

Deți ne-am dorit ca formatul Retroparadei de Toamnă - 2021 din acest an să revină la cel cunoscut și apreciat de colegii din Club, acela al unei expoziții, găzduită în mod tradițional în Rotonda din Parcul Lumea Copiilor, suntem obligați de contextul epidemiologic actual, confirmat de avizul negativ al Primăriei Sectorului 4 și al Directiei de Sănătate Publică, să apelăm la formatul implementat de anul trecut, respectiv exclusiv o parada-circuit a autovehiculelor istorice pe unele din axele centrale ale Bucureștilor fără posibilitatea de a organiza o expoziție statică a autovehiculelor membrilor Clubului.

În plus, pentru data de 23 octombrie 2021, am aflat că ne suprapunem cu un eveniment desfășurat în zona Kiseleff, Arcul de Triumf, Piața Presei Libere, respectiv Trofeul Unicredit Leasing - Campionatul National de Super Rally, cu restricționarea circulației în zonă.

Cu toate acestea credem că este foarte important, pentru fiecare dintre noi, să rămânem într-o sferă a normalității, în aceste momente dificile.

***

Pentru Retroparada Toamnei București -24 octombrie, orele 11.00- 13.00 - vă puteți înscrie de astăzi și până vineri 22 octombrie 2021, ora 15.00, pe situl http://retromobil.ro/eveniment/retroparada-toamnei-2021, secțiunea Evenimente, după ce vă înregistrați/logați în prealabil pe site cu contul dumneavoastră de membru RCR.

Retroparada Toamnei avea loc duminica 24 octombrie 2021, în intervalul orar 11.00– 13.00 și se va desfășura prin parcurgerea de două ori a unui circuit care va descrie un perimetru larg, în zona de Centru și Nord a Bucureștilor, pe cele mai importante artere de circulație, după cum urmează: punct de pornire/revenire - Piața Romană - Bulevardul Lascăr Catargiu - Piața Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piața Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Șos. Pavel D. Kiseleff - Piața Victoriei - Bulevardul Lascăr Catargiu - Piața Romană.

Membrii înscriși prin intermediul interfeței www.retromobil.ro vor avea posibilitatea să se alăture coloanei în mod spontan și să efectueze acest circuit de 2 ori în intervalul orar precizat.

Punctul de control unde se vor distribui și stickere pentru colegii înscriși în prealabil este localizat în alveola Kiseleff, înainte de Muzeul Țăranului Român.

Participarea este deschisă exclusiv membrilor Retromobil Club Romania, înscriși prin intermediul interfeței, care pot veni cu vehicule atestate, aflate în stare tehnică și estetica adecvată! Nu se admit vehicule cu scurgeri de ulei, lichid de transmisie, antigel etc.

Va rugăm să verificați existența poliței de asigurare a vehiculului, a ITP-ului și a rovinietei (acolo unde nu s-a obținut scutire de la CNAIR).

De asemenea vă rugăm să anunțați și alți colegi si să-i sprijiniti pentru înscriere pe cei care întâmpină dificultăți cu înregistrarea on-line!

***

Subliniem faptul ca, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare pentru perioada starii de alerta, în vigoare cu data de 10 octombrie 2021 sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spații deschise, ca atare posibilitatea membrilor Retromobil Club Romania de a socializa in cadrul acestei parade retromobilistice nu este posibila, pentru a ne putea conforma dispozitiilor legale amintite anterior.

Ne dorim să acționăm împreună responsabil și să evităm atât crearea unei situații de potențial risc epidemiologic cât și de a fi subiectul, fiecare dintre noi, sau chiar clubul, a unor sancțiuni administrativ-contravenționale sau chiar penale (zădărnicirea combaterii bolilor).

In acest sens Conducerea Filialei Bucuresti solicită membrilor Filialei și celorlalți membri participanți să dea dovadă de responsabilitate, să se asigure ca poartă masca de protecție individuală, că nu transporta în autovehiculele lor decât membri ai familiei, că nu staționează în afara deplasării evenimentului și că nu încalcă normele de distanțare socială, ca sunt dotați cu dezinfectante și orice alte mijloace de ingienizare adecvate. Orice încalcare a acestor reguli va fi suportată exclusiv de către membrul care se face vinovat.

Dincolo de eventuala sancționare administrativ-contravențională a membrului clubului de către autoritățile publice, Retromobil Club Romania își rezervă dreptul de a da eficiență reglementărilor privind răspunderea disciplinară a membrilor în cazul în care aceștia aduc prejudicii de imagine clubului prin acțiuni de natură a încalcă normele legale în vigoare.

Vă mulțumim anticipat și sperăm că ne vom simți cu toții bine la acest eveniment, fără incidente!

Retromobil Club Romania - Fililala București

Radu M. Georgescu - Președinte

Viorel Balmez – Vice Președinte

Șerban Cornaciu - Secretar

  • Locatie Bucuresti
  • Marci admise
  • Cost echipaj standard (1 masina + 2 persoane) 0 RON
  • Start eveniment 24.10.2021 11:00
  • Sfarsit eveniment 24.10.2021 13:00
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS