Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

Retroparada Toamnei 2023

Retroparada Toamnei București 2023


Dragi colegi! Va invităm în data de 21 octombrie 2023, intervalul 9.00 - 14.00 la Retroparada Toamnei– 2023, eveniment organizat de către Filiala București.


Vă puteți înscrie de astăzi și până vineri 20 octombrie 2023, ora 18.00 pe site-ul https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-toamnei-2023, secțiunea Evenimente, după ce vă înregistrați/logați în prealabil pe site cu contul dumneavoastră de membru RCR.


Cu sprijinul Primariei Sectorului 4, Retroparada de Toamnă - 2023 se desfășoară în tradiționala locație din Parcul Lumea Copiilor, Rotonda Centrală, unde membrii Retromobil se vor aduna pentru o expoziție amplă, în intervalul 9.00-14.00.


Punctul de control unde se vor distribui și stickere doar pentru colegii înscriși în prealabil prin site-ul retromobil.ro este localizat la intrarea în parc din Str. Pridvorului, accesul participanților făcându-se numai în intervalul 09.00-10.00, exclusiv în baza inscrierii de pe site!


De asemenea, datorită cerințelor administrative ale Primăriei, vom părăsi parcul începând cu ora 13.30, astfel încât până la ora 14.00 rotonda să fie eliberată 100%, pentru a ne încadra în intervalul orar aprobat - 9.00-14.00.


IMPORTANT!


Accesul în incinta expoziției va fi permis numai celor înscriși pe situl www.retromobil.ro și numai cu autovehicule care au certificarea de autovehicul istoric! La inscriere au prioritate, în cadrul numărului de locuri alocate, membrii filialei București. Pentru colegii participanți, membri ai altor filiale, validarea înscrierilor va fi realizată individual, cu statutul cerere acceptată sau cerere respinsă, care va fi comunicată după terminarea înscrierilor.


Prezența membrilor Retromobil la acest eveniment va fi acordată numai colegilor care se vor prezenta la eveniment și care sunt încriși prin intermediul website-ului.


Depășirea orei 10.00 nu va mai garanta accesul în parc, accesul auto cât și deplasarea autoturismelor fiind interzise în incinta expoziției intre orele 10-13.30 pentru a asigura siguranța vizitatorilor și a celorlalți pietoni.


În incinta expoziției vă invităm să urmați cu strictete instrucțiunile organizatorilor și să amplasați autovehiculul în locația și poziția indicată de aceștia.


Nu vor fi admise situații de genul autovehiculelor lăsate nesupravegheate de către proprietarii lor pe perioada staționării în parc, amplasarea pe sol a altor obiecte cu excepția automobilelor, amplasarea de butaforii pe automobile sau de numere de înmatriculare ieșite din circulație.


Nerespectarea indicațiilor organizatorului și încălcarea acestor reguli atrag suspendarea dreptului de a mai participa la următoarele două ediții ale Retroparadei.


De asemenea va comunicam că numărul de locuri este limitat la 180, după acoperirea acestui număr pe baza inscrierilor online, accesul nemaifiind permis.


Participarea este deschisă exclusiv celor înscriși prin intermediul interfeței https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-toamnei-2023, care pot veni cu vehicule atestate, aflate în stare tehnică și estetica adecvată! Nu se admit vehicule cu scurgeri de ulei, lichid de transmisie, antigel etc.


Va rugăm să verificați existența poliței de asigurare a vehiculului, a ITP-ului și a rovinietei (având în vedere că de la 16.10.2023 vehiculele istorice nu mai sunt exceptate de la plata tarifului de utilizare a infrastructurii rutiere naționale).


De asemenea vă rugăm să anunțați și alți colegi si să-i sprijiniti pentru înscriere pe cei care întâmpină dificultăți cu înregistrarea on-line!


Insistăm cu privire la respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, inclusiv în ceea ce privește utilizarea de elemente neconforme sau interzise în echiparea vehiculelor istorice prezente la eveniment (plăcuțe cu numere ieșite din circulație, utilizarea echipamentelor de avertizare sonoră sau vizuală aparținand serviciilor speciale etc.)


Dincolo de eventuala sancționare administrativ-contravențională a membrului clubului de către autoritățile publice, Retromobil Club România își rezervă dreptul de a da eficiență reglementărilor statutare privind răspunderea disciplinară a membrilor în cazul in care aceștia aduc prejudicii clubului prin acțiuni de natură a încălca normele legale în vigoare.


Vă mulțumim anticipat și sperăm că ne vom simți cu toții bine la acest eveniment, fără incidente!


Retromobil Club Romania - Filiala Bucuresti


Radu M. Georgescu - Președinte


Viorel Balmez – Vice Președinte


Șerban Cornaciu - Secretar

  • Start eveniment 21.10.2023 10:00
  • Sfarsit eveniment 21.10.2023 13:00
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS