Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

Retroparada Verii 2020

Dragi colegi !

Anul 2020 reprezinta pentru toti unul cu multe provocari. Activitatea clubului nostru nu este scutita nici ea de restrictiile impuse de starea exceptionala datorata pandemiei COVID-19. Cu toate acestea credem ca este foarte important, pentru fiecare dintre noi, sa ramanem intr-o sfera a normalitatii, in lupta cu aceste momente dificile.

Cu intarziere, datorita decalajelor provocate de starea de urgenta si tinand cont de restrictiile impuse de catre starea de alerta in vigoare pana in data de 16 august 2020, stare care dupa toate semnele este posibil sa se prelungeasca si dupa aceasta data, activitatile clubului ies din amorteala.

Va invitam la Plimbarea de Seara prin Bucuresti – 2020, un eveniment care poarta, credem cu titlu singular, aceasta denumire, eveniment care deschide oficial sezonul activitatilor Filialei Bucuresti a RCR pentru anul 2020.

Va puteti inscrie de astazi si pana duminica  16 august 2020, ora 15.00, pe situl www.retromobil.ro, sectiunea Evenimente, dupa ce va inregistrati/logati in prealabil pe sit cu contul dumneavoastra de membru RCR.

Formatul Plimbarii de Seara prin Bucuresti - 2020 din acest an va fi cu siguranta diferit de cel al Retroparadelor din anii trecuti, in fapt vom avea intr-o mai mare masura decat in anii precedenti o parada a autovehiculelor istorice pe unul din axele centrale ale Bucurestilor!

Acest eveniment va avea loc duminica 16 august 2020, in intervalul orar 19.00 – 20.00 in perimetrul Bulevardului Unirii, cuprins intre Piata Alba Iulia si Piata Constitutiei. Membrii inscrisi prin intermediul interfetei www.retromobil.ro vor avea posibilitatea sa se alature coloanei in mod spontan.

Intentia noastra este de a crea o parcurgere relativ neintrerupta intre Piata Alba Iulia si Piata Constitutiei, printr-o coloana de autovehicule apartinand membrilor, care sa participle la trafic sub forma unui inel care se va produce in intervalul orar amintit.

Participarea este deschisa exclusiv membrilor Retromobil Club Romania care pot veni cu vehicule atestate, aflate in stare tehnica si estetica adecvata! Nu se admit vehicule cu scurgeri de ulei, lichid de transmisie, antigel etc.

Va rugam sa verificati existenta politei de asigurare a vehiculului, a ITP-ului si a rovinietei (acolo unde nu s-a obtinut scutire de la CNAIR).

De asemenea va rugam sa anuntati si alti colegi si sa-i sprijiniti pentru inscriere pe cei care intampina dificultati cu inregistrarea on-line!

***

Subliniem faptul ca, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare pentru perioada starii de alerta, sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau a altor tipuri de întruniri în spații deschise, ca atare posibilitatea membrilor Retromobil Club Romania de a socializa in cadrul acestei parade retromobilistice nu este posibila, pentru a ne putea conforma dispozitiilor legale amintite anterior.

Ne dorim sa actionam impreuna responsabil si sa evitam atat crearea unei situatii de potential risc epidemiologic cat si de a fi subiectul, fiecare dintre noi, sau chiar clubul, a unor sanctiuni administrativ-contraventionale sau chiar penale (zadarnicirea combaterii bolilor).

In acest sens Conducerea Filialei Bucuresti solicita membrilor Filialei si celorlalti membri participanti sa dea dovada de responsabilitate, sa se asigure ca poarta masca de protectie individuala, ca nu transporta in autovehiculele lor decat membri ai familiei, ca nu stationeaza in afara deplasarii evenimentului si ca nu incalca normele de distantare sociala, ca sunt dotati cu dezinfectante si orice alte mijloace de ingienizare adecvate. Orice incalcare a acestor reguli va fi suportata exclusiv de catre membrul care se face vinovat.

Dincolo de eventuala sanctionare administrativ-contraventionala a membrului clubului de catre autoritatile publice, Retromobil Club Romania isi rezerva dreptul de a da eficienta reglementarilor privind raspunderea disciplinara a membrilor in cazul incare acestia aduc prejudicii de imagine clubului prin actiuni de natura a incalca normele legale in vigoare.

Va multumim anticipat si speram ca ne vom simti cu totii bine la acest eveniment, fara incidente!

Retromobil Club Romania - Fililala Bucuresti

Radu M. Georgescu - Presedinte.

Viorel Balmez – Vice Presedinte

Serban Cornaciu - Secretar

  • Start eveniment 16.08.2020 19:00
  • Sfarsit eveniment 16.08.2020 20:00
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS