Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

Taifas in patru timpi Volkswagen Clasic

Inscrierea membrilor participanti se va putea face exclusiv accesand link-ul de mai jos,

https://docs.google.com/forms/u/1/d/1u7ZotPO9wv4kMFQfJO_VzKwMrYoJIeY90IfWV9XhPLk/edit?usp=forms_home&ths=true

urmand a completa toate informatiile solicitate, pentru o buna gestionare a evenimentului;


Dragi Colegi!


Incurajati de succesul primei ediţii a întâlnirii “Taifas in patru timpi”, va invitam să participaţi la o noua adunare a membrilor Retromobil Club Romania, detinatori de automobile Volkswagen clasic, in acelasi loc ospitalier numit “Ferma Dacilor” din Tohani, in data de 18 iunie 2022.


Situata la circa 90 de km de Bucuresti, Ferma Dacilor este o destinatie agreabila pentru cei care doresc sa petreaca o zi in mijlocul naturii, fara a lasa acasa pasiunile lor. Evenimentul este unul de o zi, pe parcursul zilei de sambata 18 iunie 2022.


Si pentru ca se anunta timp frumos, organizatorii au pregatit pentru participanti un program diversificat, atat pentru domni care vor avea ocazia sa socializeze in preajma automobilelor, cat si pentru doamne care vor avea parte de o atmosfera relaxanta la terasa in aer liber din incinta fermei. Copiii nu se vor plictisi nici ei, locul oferind numeroase zone de distractie pentru cei mici, de la trambuline pana la echitatie. Si ca programul sa fie complet, renumitele platouri cu bucate din gastronomia traditionala, gatite cu produse de la ferma, vor face parte din meniul dumneavoastra de pranz.


Asa ca nu mai stati pe ganduri! Daca sunteti posesorul unui automobil Volkswagen atestat istoric, este momentul sa-l puneti in miscare si sa ajungeti la Ferma Dacilor, incepand cu ora 12.00.


Programul zilei de 18 iunie 2022:


- intalnirea membrilor participanti din Bucuresti, formarea coloanei si deplasarea: se va face din parcarea complexului comercial Baneasa, zona KFC. Coloana va pleca la ora 10.00 am pe traseul Baneasa Shopping City-DN1-Luparia-Fulga de Sus-Mizil-Tohani-Ferma Dacilor, https://www.google.ro/.../data=!3m1!4b1!4m26!4m25!1m5!1m1..., sosirea urmand a se realiza aproximativ in jurului orei 12.00 la Ferma Dacilor (judetul Prahova).


Participantii din alte zone geografice vor putea ajunge separat la Ferma Dacilor, cu conditia de a se incadra in programul evenimentului.


Datele de contact ale localului sunt: Ferma Dacilor, satul Tohani, comuna Gura Vadului, judetul Prahova  0728.757.048  fermadacilor@gmail.com

https://www.fermadacilor.ro/ro/


- masa de pranz, pe care membrii participanti o pot lua incepand cu ora 12.30 la Ferma Dacilor, este alcatuita din doua feluri, pentru un cost de 80 lei / participant sau un meniu cu un fel principal in suma de 30 lei / copil.


- petrecerea timpului liber dupa masa in intervalul 14.00-16.00


- acordarea de diplome de participare pentru toti participantii, in intervalul orar 16.00-17.00.


- inchiderea evenimentului, la ora 17.30.


Va asteptam!


Echipa Volkswagen Clasic

  • Start eveniment 18.06.2022 12:00
  • Sfarsit eveniment 18.06.2022 17:30
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS