Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

VINTAGE CAR PARADE RUSE

VINTAGE CAR PARADE RUSE | 08 iunie, Ruse, Bulgaria

Dessii Vasileva , presedinte Retro Club Rusciuc din Ruse-Bulgaria ne invita sa participam la evenimentul deja traditional care se va desfasura in data de 08.06.2024.
Citam din mesajul lui Dessii:

Dragi prieteni,
Este placerea noastra sa va invitam la cea de-a zecea editie a Paradei Masinilor Istorice Ruse 2024, care va avea loc in 8 iunie 2024 in Ruse, Bulgaria! Deschiderea oficiala a evenimentului va fi la ora 10. In aceasta editie vor fi prezente toate masinile care au castigat la editiile anterioare Marele Premiu si vor fi expuse separate pe Alley of Glory.

Detaliile organizatorice:
PROGRAM:
 Participantii din Bucuresti si cei care participa din alte filiale se vor grupa la benzinaria Petrom Giurgiului de unde vor demara la ora 8.
 Intre orele 9.00 si 9.15 ne vom grupa inainte de trece prin vama Romano-Bulgara. Deplasarea prin vama se va face grupat fara formalitatile obisnuite(fara coada). Cei care nu vor fi prezenti la trecerea grupata vor indeplini formlitatile uzuale.
 Prietenii bulgari ne vor prelua dupa trecerea frontierei si ne vor conduce in Parcul Tineretului la locul de desfasurare a evenimentului.
 Intre orele 10 si 14-30 se va desfasura evenimentul care va cuprinde program musical, ateliere pentru copii,vizita la Muzeul Transportului, premii pentru toti participantii.
 La ora 14.30 se va termina evenimentul din Parcul Tineretului
 La ora 20 va avea loc o cina festiva pentru participanti la Restaurantul Panorama de la Hotel Riga. Costul cinei este de 75 BGN de persoana.
 Cei care doresc sa innopteze la Hotel Riga vor fi ajutati sa faca rezervarile de catre Dessi Vasileva.
Dorim sa exprimam recunostinta pentru participarea la editiile anterioare ale Paradei Masinilor Istorice de la Ruse, care au fost incredibil de populare si au starnit un mare interes. Noi, precum si publicul, suntem foarte incantati sa avem participanti din Romania ca la editiile anterioare, sa continuam aceasta traditie minunata.

CONDITII DE PARTICIPARE
 Nu exista taxa de participare!
 Participarea este posibila doar pentru membri RCR care se prezinta cu masini atestate ca vehicule istorice si care se inscriu in formularul de inscriere de pe site-ul RCR.
 Sunt acceptate maxim 40 de masini dar maxim 5 masini de aceeasi marca.
 Inscrierile vor fi confirmate individual pentru a se putea respecta cerinta organizatorului.

Inscrierile se vor inchide in 02.06.23 ora 18:00.
Organizator - Viorel Tache 0722.624.353

  • Locatie Ruse, Bulgaria
  • Marci admise
  • Detalii marci Sunt acceptate maxim 40 de masini dar maxim 5 masini de aceeasi marca.
  • Nr. echipaje admise 40
  • Cost echipaj standard (1 masina + 2 persoane) 0 RON
  • Start eveniment 08.06.2024 08:00
  • Sfarsit eveniment 08.06.2024 22:00
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS