Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Secția Fiat Clasic - Retromobil Club România


De-a lungul timpului, FIAT a oferit o gamă largă de modele, potrivite pentru fiecare opțiune și nevoie: mașini mici de oraș, mașini mari de lux, utilitare, microbuze, autobuze, decapotabile, mașini sport și altele. La noi în țară, modelele FIAT importate de stat au avut un impact deosebit în viața României socialiste a anilor '60-'70, contribuind la motorizarea națiunii.

Scopul secției FIAT Clasic din cadrul Retromobil Club România este de a ajuta la protejarea și păstrarea istoriei mărcii FIAT în România și de a reuni iubitorii și proprietarii vehiculelor istorice FIAT.


Secția FIAT Clasic permite împărtășirea în comun a pasiunii și facilitează participarea la diverse activități și evenimente cu vehicule FIAT. Membrii secției pot face schimb de cunoștințe și informații și se pot ajuta reciproc cu recomandări, suport, piese sau pot colabora la proiecte și restaurări.

Pentru a întări legătura dintre membri și dragostea lor pentru autovehicule, secția FIAT Clasic își propune să organizeze diverse evenimente cu vehiculele FIAT: plimbări, expoziții, sesiuni tehnice sau adunări ale pasionaților.

Autentificare

SUS