Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

Retroparada Primăverii 2021

PARTICIPARE EXCLUSIV IN BAZA INSCRIERII PE https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-primaverii-2022

Dragi colegi !

Suntem în al doilea an în care pandemia generează provocări pentru fiecare dintre noi, pe plan profesional sau personal, în colectivul cotidian sau când e vorba de pasiunile individuale, într-un context cu multe provocări. Activitatea clubului nostru nu este scutită nici ea de restricțiile impuse de starea excepțională datorată pandemiei COVID-19.

Cu toate acestea credem că este foarte important, pentru fiecare dintre noi, să rămânem într-o sferă a normalității, în aceste momente dificile.

Va invităm la Retroparada Primăverii – 2021, prilej de debut pentru calendarul evenimentelor organizate de către Filiala București în acest an.

Vă puteți înscrie de astăzi și până vineri 23 aprilie 2020, ora 15.00, pe situl https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-primaverii-2021, secțiunea Evenimente, după ce vă înregistrați/logați în prealabil pe sit cu contul dumneavoastră de membru RCR.

Formatul Retroparadei de Primăvară - 2021 reia formatul Retroparadei Toamnei din 2020, urmărind a derula o parada a autovehiculelor istorice pe unele din axele centrale ale Bucurestilor și deloc o expoziție statică a acestora!

Acest eveniment va avea loc sâmbătă 24 aprilie 2021, în intervalul orar 11.00 – 12.30 am, prin parcurgerea unui circuit care descrie un perimetru larg, în zona de Centru și Nord a Bucureștilor, pe cele mai importante artere de circulație, după cum urmează: punct de pornire/revenire - Piața Romană - Bulevardul Lascăr Catargiu - Piața Victoriei - Bulevardul Aviatorilor - Piața Charles de Gaulle - Arcul de Triumf - Șos. Pavel D. Kiseleff - Piața Presei Libere -  Șos. Pavel D. Kiseleff (retur) - Arcul de Triumf - Piața Victoriei - Bulevardul Lascăr Catargiu - Piața Romană . Membrii inscrisi prin intermediul interfetei https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-primaverii-2021 vor avea posibilitatea sa se alature coloanei in mod spontan. 

Punctul de control unde se vor distribui și stickere pentru colegii inscriși în prealabil este localizat în alveola Kiseleff, inainte de Muzeul Țăranului Român.

Intenția noastră este de a crea o parcurgere relativ neintreruptă pe acest traseu, de către autovehiculele istorice aparținând membrilor, care sa participe la trafic sub forma a minim două ture complete de traseu în intervalul orar amintit.

Participarea este deschisă exclusiv membrilor Retromobil Club Romania, înscriși prin intermediul interfeței https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-primaverii-2021, care pot veni cu vehicule atestate, aflate în stare tehnică și estetica adecvată! Nu se admit vehicule cu scurgeri de ulei, lichid de transmisie, antigel etc.

Va rugăm să verificați existența poliței de asigurare a vehiculului, a ITP-ului și a rovinietei (acolo unde nu s-a obținut scutire de la CNAIR).

De asemenea vă rugăm să anunțați și alți colegi si să-i sprijiniti pentru înscriere pe cei care întâmpină dificultăți cu înregistrarea on-line!


***


Subliniem faptul că, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare pentru perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-CoV-2 sunt interzise organizarea și desfășurarea de mitinguri, demonstrații, procesiuni, concerte sau alte tipuri de întruniri în spații deschise, precum și a întrunirilor de natura activităților culturale, științifice, artistice, sportive sau de divertisment în spații închise.

De asemenea în interiorul localităților se interzic circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri

Ca atare posibilitatea membrilor Retromobil Club Romania de a socializa în cadrul acestei parade retromobilistice nu este posibilă, pentru a ne putea conforma dispozițiilor legale amintite anterior.

Ne dorim să acționăm împreună responsabil și să evitam atât crearea unei situații de potențial risc epidemiologic cât și de a fi subiectul, fiecare dintre noi, sau chiar clubul, unor sancțiuni administrativ-contravenționale sau chiar penale (zădărnicirea combaterii bolilor).

În acest sens Conducerea Filialei București solicită membrilor Filialei și celorlalți membri participanți să dea dovadă de responsabilitate, să se asigure că poartă mască de protecție individuală, că nu transportă în autovehiculele lor decât membri ai familiei, că nu staționează în afara deplasării evenimentului și că nu încalcă normele de distanțare fizică, că sunt dotați cu dezinfectante și orice alte mijloace de ingienizare adecvate. Orice incălcare a acestor reguli va fi suportată exclusiv de către membrul care se face vinovat.

De asemenea insistăm cu privire la respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, inclusiv în ceea ce privește utilizarea de elemente neconforme sau interzise în echiparea vehiculelor istorice prezente la eveniment (plăcuțe cu numere ieșite din circulație, echipamente de avertizare sonoră sau vizuală aparținand serviciilor speciale etc.)

Dincolo de eventuala sancționare administrativ-contravențională a membrului clubului de către autoritățile publice, Retromobil Club România își rezervă dreptul de a da eficiență reglementărilor statutare privind răspunderea disciplinară a membrilor în cazul in care aceștia aduc prejudicii clubului prin acțiuni de natură a încălca normele legale în vigoare.

Vă mulțumim anticipat și sperăm că ne vom simți cu toții bine la acest eveniment, fără incidente!


Retromobil Club România - Fililala București


Radu M. Georgescu - Președinte.

Viorel Balmez – Vice Președinte

Șerban Cornaciu - Secretar

  • Locatie București
  • Marci admise
  • Cost echipaj standard (1 masina + 2 persoane) 0 RON
  • Start eveniment 24.04.2021 11:00
  • Sfarsit eveniment 24.04.2021 12:30
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS