Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

Retroparada Primaverii 2023

PARTICIPARE EXCLUSIV IN BAZA INSCRIERII PE pe situl  https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-primaverii-2023


Dragi colegi !


Va invităm in data de 29 aprilie 2023, intervalul 10.00 - 13.00 la Retro Parada Primăverii – 2023, prilej de debut pentru calendarul evenimentelor organizate de către Filiala București în acest an.Totodata o ocazie de aniversare a 25 de ani de activitate a clubului.


Vă puteți înscrie de astăzi și până vineri 28 aprilie 2023, ora 21.00 pe situl https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-primaverii-2023, secțiunea Evenimente, după ce vă înregistrați/logați în prealabil pe sit cu contul dumneavoastră de membru RCR.


Retro Parada de Primăvară - 2023 se desfasoara in traditionala locatie din Parcul Lumea Copiilor, Rotonda Centrala, unde membrii Retromobil se vor aduna pentru o expozitie ampla, cu sprijinul Primariei Sectorului 4.


Punctul de control unde se vor distribui și stickere doar pentru colegii inscriși în prealabil este localizat la intrarea in parc din Str. Pridvorului, accesul colegilor participanti facandu-se numai in intervalul 09.00-10.00, exclusiv in baza inscrierii on-line pe situl clubului!


Depasirea orei 10.00 nu va mai garanta accesul in parc, accesul auto cat si deplasarea autoturismelor fiind interzise in incinta expozitiei intre orele 10-12.30 pentru a asigura siguranta vizitatorilor.


In incinta expozitiei va invitam sa urmati cu strictete instructiunile organizatorilor si sa dispuneti autovehicolul in locatia si pozitia indicata de acestia.


De asemenea, datorita cerintelor administrative ale Primariei, vom parasi parcul incepand cu ora 12.30, astfel incat la ora 13.00 rotonda sa fie eliberata 100%, pentru a ne incadra in intervalul orar aprobat - 10.00-13.00. Nu vor fi admise situatii de genul autovehiculelor lasate nesupravegheate de catre proprietarii lor pe perioada stationarii in parc, amplasarea pe sol a altor obiecte cu exceptia automobilelor, amplasarea de butaforii pe automobile sau numere de inmatriculare de epoca. Nerespectarea indicatiilor organizatorului si incalcarea acestei reguli atrag suspendarea dreptului de a mai participa la urmatoarele doua editii ale Retroparadei.


De asemenea va comunicam ca numarul de locuri este limitat la 250, dupa acoperirea acestui numar pe baza inscrierilor online, accesul nemaifiind permis.


Participarea este deschisă exclusiv membrilor Retromobil Club Romania, înscriși prin intermediul interfeței https://retromobil.ro/eveniment/retroparada-primaverii-2023, care pot veni cu vehicule atestate, aflate în stare tehnică și estetica adecvată! Nu se admit vehicule cu scurgeri de ulei, lichid de transmisie, antigel etc.


Va rugăm să verificați existența poliței de asigurare a vehiculului, a ITP-ului și a rovinietei (acolo unde nu s-a obținut scutire de la CNAIR).


De asemenea vă rugăm să anunțați și alți colegi si să-i sprijiniti pentru înscriere pe cei care întâmpină dificultăți cu înregistrarea on-line!


Insistăm cu privire la respectarea normelor privind circulația pe drumurile publice, inclusiv în ceea ce privește utilizarea de elemente neconforme sau interzise în echiparea vehiculelor istorice prezente la eveniment (plăcuțe cu numere ieșite din circulație, utilizarea echipamentelor de avertizare sonoră sau vizuală aparținand serviciilor speciale etc.)


Dincolo de eventuala sancționare administrativ-contravențională a membrului clubului de către autoritățile publice, Retromobil Club România își rezervă dreptul de a da eficiență reglementărilor statutare privind răspunderea disciplinară a membrilor în cazul in care aceștia aduc prejudicii clubului prin acțiuni de natură a încălca normele legale în vigoare.


Vă mulțumim anticipat și sperăm că ne vom simți cu toții bine la acest eveniment, fără incidente!Retromobil Club Romania - Filiala Bucuresti


Radu Georgescu/Viorel Balmez/Serban Cornaciu

  • Locatie Parcul Lumea Copiilor - Rotonda
  • Marci admise
  • Detalii marci Vehicule atestate
  • Nr. echipaje admise 240
  • Cost echipaj standard (1 masina + 2 persoane) 0 RON
  • Start eveniment 29.04.2023 09:00
  • Sfarsit eveniment 29.04.2023 13:00
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS