Pasi atestare vehicul istoric / inscriere in club

1Iti faci cont pe site-ul Retromobil
2Completezi formularul atestare / inscriere club
3Primesti raspunsul in cont si pe e-mail

Eveniment

taifas in patru timpi editia a III a

LINK INSCRIERI      https://retromobil.ro/eveniment/taifas-patru-timpi-editia-iii

“Taifas in patru timpi” editia III – va invitam să participaţi la o noua adunare a membrilor Retromobil Club Romania, detinatori de automobile Volkswagen Clasic, in acelasi loc ospitalier numit “Ferma Dacilor” din Tohani, in data de 27 Mai 2023.

Situata la circa 90 de km de Bucuresti, Ferma Dacilor este o destinatie agreabila pentru cei care doresc sa petreaca o zi in mijlocul naturii, fara a lasa acasa pasiunile lor. Evenimentul este unul de o zi, pe parcursul zilei de sambata - 27 Mai 2023.

Locatia ofera numeroase zone de distractie pentru cei mici, de la trambuline pana la echitatie.

Pentru pranz, vom avea servire a la carte, fiecare putand sa aleaga dintre bucatele pregatite in stilul specific Ferma Dacilor.

Asa ca nu mai stati pe ganduri! Daca sunteti posesorul unui automobil Volkswagen atestat istoric, este momentul sa-l puneti in miscare si sa ajungeti la Ferma Dacilor, incepand cu ora 12.00.

Inscrierea membrilor participanti se va putea face exclusiv accesand link-ul de mai jos,

LINK INSCRIERI     https://retromobil.ro/eveniment/taifas-patru-timpi-editia-iii

urmand a completa toate informatiile solicitate, pentru o buna gestionare a evenimentului;

Colegii care doresc sa participe, fiind insotiti de un numar mai mare de 2 de insotitori mentionati in formularul de inscriere, sunt rugati sa anunte acest aspect la momentul inscrierii la numarul de telefon/whatsapp 0763.645.312 (Darius Bocioroaga) sau 0726.110.893 (Radu Georgescu), in intervalul orar de contact 17.00-18.00, de luni pana vineri.

Programul zilei de 27 Mai 2023:

Intalnirea membrilor participanti din Bucuresti, formarea coloanei si deplasarea: se va face din parcarea complexului comercial Baneasa, zona KFC. Coloana va pleca la ora 10.00 am pe traseul Baneasa Shopping City-DN1-Luparia-Fulga de Sus-Mizil-Tohani-Ferma Dacilor, sosirea urmand a se realiza aproximativ in jurului orei 12.00 la Ferma Dacilor (judetul Prahova).

Participantii din alte zone geografice vor putea ajunge separat la Ferma Dacilor, cu conditia de a se incadra in programul evenimentului.

Datele de contact ale localului sunt: Ferma Dacilor, satul Tohani, comuna Gura Vadului, judetul Prahova 0728.757.048 fermadacilor@gmail.com https://www.fermadacilor.ro/ro/

- petrecerea timpului liber dupa masa in intervalul 14.00-16.00

- acordarea de diplome de participare pentru toti participantii, incepand cu ora 16.00

- inchiderea evenimentului, la ora 17.00

Va asteptam!

Echipa Volkswagen Clasic RCR

  • Start eveniment 27.05.2023 12:00
  • Sfarsit eveniment 27.05.2023 17:00
  • Cost / persoana suplimentara 0 RON

Autentificare

SUS